Sunday

Söndag 3 Juni 2012

Då var det söndag igen och måndag imorgon. Vi har kreativa veckan hela veckan så det kommer säkert bli jättbra! :) När vi slutade i fredags så kunde jag radera det sista ordet "svenskaprov" på min anteckning där typ det stått hundra saker som skulle vara klart tills på fredag ochd et kändes så himla skönt! Inget mera prov eller något sådant på flera månader! Och sedan när vi skulle gå hem och jag står vid skåpet och tänker 'vad ska jag nu ta för böcker hem för att plugga med?' och då slg det mig att jag behöver inte ta en enda bok med mig. Jag gick altså med en helt tom väska ut från skolan på flera månader! haha det var en sådan befriande känsla! ;)
Idag har vädret varit rent ut sagt skit men vi lyckades klämma in en powerwalk ner till tuvan imellan ösrengnet för att hämta ut Nicki Minaj biljetterna!!! Gaah i'm so exited! :D
Sedan har jag gjort nada men det var skönt det också. ^^
Nu ska jag ta en varm dusch och lyssna till bandet Of Monsters And Men fantastiska skiva innan jag hoppar ner i sängen! :)
Puss och kram

Up all night...

Lördag 2 Juni 2012

Hejsan! ^^
Det var ett tag sedan jag loggade in här men jag ska försöka bättra mig :)
Om några minuter så ska jag möta upp mina fina vänner för en mysig middag på stan och sedan ska vi dra vidare till Emilia för att se på UP ALL NIGHT dvdn!
Gaah :D I'm so exited!!

Puss och kram


RSS 2.0