yippie

Söndag 19 februari 2012
Har inte haft lust att blogg men nu blev jag så himla glad för bästa bäbisen bellan ska komma och städa mitt rum! :D
Pusss

Please don't go

Love this song
Puss och kram


Den där Känslan...

"Den rätta känslan?!"
Jag kan sakna känslan av att vara helt upp i öronen besatt av något.
Barbie var första besattheten och fyfan vad roligt det var, vi satt i timmar och drömde oss bort till andra världar långt långt borta.
I mellan och lågsatdiet så var det böckerna, jag kunde gå upp i en bok så att hela världen försvann runt omkring mig. Jag sluckade böcker som om det vore syre.
Sedan kom twilight och det vände hela världen upp och ner. Det var en av de absolut roligaste tiderna av mitt liv och jag är så tacksam för att jag fick chansen att få vara en del av hela hysterin.
Men alla dessa känslor försvann med åren. Jag önskar så att den fanns kvar, att det fanns något som kunde få mig att försvinna ur mig själv för ett ögonblick.
Jag hoppas något innerligt att jag kan få tillbaka känslan, känslan av att verkligen brinna för något, känna att man gör det bara för sig själv, för att man själv ska må bra.
Många säger att ta det lungt att vänta att jag fortfarande är ung.
Men det är jobbigt, jobbigt att se sina vänner hitta något som dom verkligen är bra på och tycka om det dom gör när man själv står kvar och väntar.
Men väntar på vad?

Jag ska verkligen försöka att jobba med känslan att det är okej att bara vara, att inte ha så bråttom och att ta tillvara på de fantastiska sakerna i livet, och låta bli att tänka på att hitta det där speciella, det kommer med tiden, Men det gäller bara att ha tålamod.





Puss och kram


Movie Time!

Yeey, nya Glee avsnittet har släppts!! :D



Lil' lördag

1 februari 2012

Gud, redan februari och redan onsdag? Imorgon är det fan torsdag?! Vad tog den här veckan vägen?
Idag var en chill dag, slutade tidigare för sista lektionen vad inställd! Lycka ^^
Jag och bellsen tog bussen ner på stan och myste, jag köpte även en foundation, för jag ser orange ut i den jag har nu xD
Sedan spelade jag tennis vilket gick bra på backhand men mindre bra på forhand därför min handled är fortfarande fucked up, ennoying...

Imorgon ska det bli basketturnering så får se om jag kan spela, jag och bella har bestämt oss för att vara duktiga så vi tänkte ta en sväng förbi gymmet också :D

Jag lägger mig rätt sent och går upp vid 6 så jag sover inte särskilt mycket plus att jag måste släppa in min katt genom fönstret typ tre gånger varje natt, så det är inte alltid att jag är så glad på morgonen...
Inatt så somnade jag också rätt sent Men katten störde mig inte en enda gång Och jag sov 10min längre på morgonen och herregud vilken skillnad, så idag tänker jag försöka lägga mig i tid för en gångs skull ;)



Puss och kram


Little darling, I miss you!

Truth is, I miss you.
All the time, every second, every minute, every hour, and every day of forever.
And I promise, I will never never forget about you <3

But even at the hardest of days when I just want to scream and cry,
I know that you are there, even if I can't see you, touch you or talk to you,
I know that you are with me not only in my soul, but in my heart and in my thoughts, every day of forever.
I will love you every day of forever, my little darling... ♥



RSS 2.0